no-image
GAL Valea Someșului

Apicultor

Toderean Vasile

Sălaj, Com. Vad,
Sat Bogata de Jos, Nr. 164

Telefon: 0765211268

Vezi Codul QR

Sunt Vasile Toderean și îngrijesc cu iubire peste 140 familii de albine.

Mă ocupam de stupărit de 38 ani, albinele m-au apropiat de liniștea și frumusețea muncii în natura. Am început aceasta activitate ca și pasiune,

 iar în ultimii 21 ani a fost principala sursa de venit a familie.

 

Pentru a produce o gamă cât mai diversificată de miere mă deplasez dintr-un capăt în altul al țării. Începem sezonul pastoral în luna aprilie în zona Carei (județul Satu Mare) de unde recoltăm în prima fază miere de rapiță iar în luna mai miere de salcâm. Următoarea oprire este în zona Munților Rodnei pentru miere de mana sau zmeură. La mijlocul lunii iunie ne deplasam în județul Tulcea, lângă localitatea Ciucurova pentru miere de tei, urmată de miere polifloră în Dobrogea și Câmpia Bărăganului. Sezonul se încheie la începutul lunii August când ne întoarcem la vatra în comuna Vad (jud. Cluj, la 15 km de Dej), să ne pregătim pentru anul ce urmează.

 

Din munca noastră oferim oamenilor produsele stupului: miere, polen, propolis, act și informațiile de care au nevoie să cunoască adevărul despre miere și aceste produse. În acest moment produsele noastre ajung în țară cât și în străinătate. Doresc ca pe viitor să renunțăm complet la export și sa vindem produsele noastre local, astfel încât sa beneficieze și romanii de alimente sănătoase și neprocesate.

 

Toți vrem sa fim sănătoși, dar pentru aceasta trebuie sa fim atenți la ce consumam. Produsele stupului sunt adevărate elixire de sănătate.

Vă invit să consumați produsele noastre naturale.

Produse

Înscrie-te în program

Dacă dorești să te înscri în program, contactează GAL-ul din care faci parte.